Sverige transport

Din transportexpert i Sverige

Vi får det att hända.

Transportera ditt gods med FTL

Komplett last – FTL (Fulltruck load)

Vos Logistics erbjuder förenklade lösningar på komplexa logistiska utmaningar på ett kreativt, innovation och entreprenörsmässigt sätt.

Vi arrangerar FTL transport med färjor, tåg och lastbilar. Vi väljer den bästa modaliteten med hänsyn till de begärda transiteringstiderna och kundkraven. Det är den snabbaste transportvarianten och föraren slipper flera stopp med lastning och lossning. Om ni har en stor transport som kräver snabb och säker leverans är FTL transporttypen som täcker ert behov.

Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi er!

Kontakta oss +46 (0) 31 310 26 20

Vi matchar ert transportbehov med Megatrailers

Vi har över 30 års erfarenhet av transport och erbjuder FTL-tjänster med våra megatrailers inom Sveriges gränser. Vi känner till och förstår de geografiska transportutmaningarna i Sverige samt de olika förväntningarna hos svenska speditörer. Vår lastbil är en LNG-lastbil som minskar koldioxidutsläppen med 15% jämfört med dieselbilar och lägre bränslekostnader för bränsle per kilometer.

Som ett ledande logistikföretag i Europa kan vi hantera ditt fulla logistikflöde från din tillverkningsanläggning till din slutkund. Vi hanterar inkommande transporter, mottagande av varor, lagring, mottagande av beställningar, plockning / paket och allt annat som betyder något för ditt företag. We simplifyWhatever it takes.

Att transportera ert gods genom Europa är vår passion

Vi transporterar till flera destinationer i Europa och vårt mål är alltid att erbjuda en smidig leverans. Med olika typer av utrustning kan vi framgångsrikt ordna transporter i, från eller till Europa. Vi tar hand om våra förare och ser till att er logistik genomförs i enlighet med europeisk och inhemsk lagstiftning.

Här är några av våra vanligaste rutter:

Transport till Nederländerna 

Transport till Franktike 

Transport till Tyskland 

Transport till Belgien 

Tack vare sitt engagemang för hållbarhet är just Vos Logistics den perfekta partnern för att utöka Cradle to Cradle principerna® i våra transport- och logistikaktiviteter. 

WILLEM STAS, DIREKTÖR OPERATIONS BIJ TARKETT

Har du en utmaning?
Jag hjälper dig.

Luc Derksen
Försäljningschef